SPS Kørestolsrugby: Danmarksmesterskaberne 2019 – 3/4 Pladsen – Burnouts Vs. ValhallaDer var lagt op til et brag af en weekend, da Spot på Sport besøgte Danmarksmesterskaberne i kørestolsrugby, som blev afholdt i Hald Ege Idrætscenter. En weekend hvor de fleste af kørestolsrugby landsholdets spillere var samlet, dog ikke på samme hold, men for deres respektive klubber i kampen om Danmarksmesterskabet 2019.

Kampen om 3/4 pladsen skulle afgøres imellem Aarhus Burnouts og Valhalla Warriors fra Odense.

Til kampen om bronze havde SPS TV fornøjelsen af ikke bare en, men hele tre forskellige ekspertkommentatorer. Bag mikrofonerne havde vi den tidligere spillende landsholdstræner, Thor Rønn Johansson og den erfarende landsholdsspiller, Leon Jørgensen, samt finaledommer, Alexander Laugesen.

1 thought on “SPS Kørestolsrugby: Danmarksmesterskaberne 2019 – 3/4 Pladsen – Burnouts Vs. Valhalla”

  1. This is a good tip especially to those new to
    the blogosphere. Brief but very precise information… Thanks for sharing
    this one. A must read article!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.