SPS Kørestolsrugby: Danmarksmesterskaberne 2019 – 3/4 Pladsen – Burnouts Vs. Valhalla

19 marts 2019 by , 1 Comment
nettv1.dk-02042019163752

Der var lagt op til et brag af en weekend, da Spot på Sport besøgte Danmarksmesterskaberne i kørestolsrugby, som blev afholdt i Hald Ege Idrætscenter. En weekend hvor de fleste af kørestolsrugby landsholdets spillere var samlet, dog ikke på samme hold, men for deres respektive klubber i kampen om Danmarksmesterskabet 2019.

Kampen om 3/4 pladsen skulle afgøres imellem Aarhus Burnouts og Valhalla Warriors fra Odense.

Til kampen om bronze havde SPS TV fornøjelsen af ikke bare en, men hele tre forskellige ekspertkommentatorer. Bag mikrofonerne havde vi den tidligere spillende landsholdstræner, Thor Rønn Johansson og den erfarende landsholdsspiller, Leon Jørgensen, samt finaledommer, Alexander Laugesen.

One Response to “SPS Kørestolsrugby: Danmarksmesterskaberne 2019 – 3/4 Pladsen – Burnouts Vs. Valhalla”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/spstv.dk/public_html/wp-content/themes/mystream/includes/theme-comments.php:60 Stack trace: #0 /var/www/spstv.dk/public_html/wp-content/themes/mystream/includes/theme-comments.php(15): the_commenter_link() #1 /var/www/spstv.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/spstv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/spstv.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/spstv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/spstv.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/spstv.dk/public_html/wp-content/themes/mystream/comments.php(22): wp_list_comments('av in /var/www/spstv.dk/public_html/wp-content/themes/mystream/includes/theme-comments.php on line 60